Sunday, April 4, 2010

popcorn yang menggembirakan


lately ni macam agak blur~ [aisha,stop bluring!!]
hati macam mendung je rasa..

tapi tak ada pula symptom macam nak ribut.
uhu

jalan-jalan sana sini tengok-tengok sampai kat satu web ni,
"aisha,buat la ni!" haha
huh
alang-alang bahan semuanya ada
berjalanlah ke dapur
letak bahan-bahan then tutup periuk

"pop..pop..pop.."
gembira sangat dengar bunyi tu!!
first time buat popcorn!!
buka je periuk,penuh satu periuk!
hahahaha..seronok sangat!

nape tah lately ni seronok buat experiment di dapur.
huhu
so kepada sesiapa nak belajar buar popcorn boleh la tanya k?
hehe pop corn kernels

perasaan pun berkembang dengan letupnya pop corn nih! hehe..

nak tukar flavour len pun boleh instead of butter and sugar..saye kadang-kadang letak strawberry syrup..jd la warna merah..hehe..my lil bro luv it veri much!!

3 comments:

Mencari Nur said...

salam
ok.. kak aishah buat popcorn
nur sangan kacang tanah.amacam, sama x bunyi letupnya.hahaha
sihat? kaki dah ok,k blum?(mcm dah basi je soalan nih)

HUMAIRA' said...

wslm
haip.oho kacang tanah? best2!! tapi akak xske makan kacang tanah semata
hahaha
tatau nape
tapi suddenly biskut mazola come to my mind
hahaha~sedap tuh!!
tak basi la.not fully cured la~nyway getting better..t'paksa kot! haha~ or the doc will do some works on my ankle..huhu..no more pliz!!

+akufobia+ said...

ye la.da habis sekolah.rindu experiment kat makmal sekolah kan.haha.

 
to the fullest of life. - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords