Monday, May 3, 2010

salam, ape khabar?
sekarang mood saye macam biskut.
kejap ade kejap xde.

hahaha
~
ok,nyway alhamdulillah~
kaki dah much better
"doc! i can go shopping for a day!"
hahaha~
tiap kali jumpe doc msti doc tanye dah boleh shopping bape lama
hahaha~
once he promise me to go for shopping
"i like PS n kota raya..let's come with me"
hahaha~

tapi still worried for my ankle yang tak membenarkan saye solat seperti biasa lagi
it's hard to iftirasy.huhuhu
jadinye saye dah lama tak sujud
btw,sekara
ng saye dah pandai gelak banyak-banyak
saye tak nak sedih-sedih lagi
saye tahu saye masih banyak peluang
tapi still rasa macam tak pernah puas nak nangis

kesian kat org yg slalu pujuk saye tu.mesti die dh pnat..huhu..
p/s : thnx dear! luv u much!!

it'll be a booster for me to move forward

guess what,saye dapat tiga peluang to further my study

even still got a chances in science stream!
jadinye,saye jadi confiuse la plak
hahahaha~

either nak terjun ke numbering o stay with science
confiuse sampai menangis kot

hahaha~
agak pressure di situ
orang ni suruh amek ni,orang ni plak nak ni
aish..
urm,baru-baru ni saye telah dilayangkan ikut 'sepupu buncit' saye konvo aka wisuda kedoktoran
paling best shopping kot
hahahaha~
"okeh,esya n tiyah listen here..kte ade byk section nak pg..juz amek ape suke then kte test kt fitting room,klo rse orait kte amek"
hahaha~
main amek je ape suke then kalau tak nak bagi je kat salesgirl tuh

hahaha~
saye dah pandai shopping laju-laju!
saye memang target untuk menamatkan tempoh berhibernasi saye selepas pulang dari sana HORAS!!!
ambil semangat kaum batak yang bersemangat untuk teruskan hidup

walau dengan apa jua punca rezeki yang mereka dapat
tak pernah jemu pujuk untuk beli barang jualan mereka

danau toba from satellite

the lake surrounds by the mountains

view from the hotel

actually gamba tak upload lagi dari camera
hahaha~
nanti lah ye?

saye pun masih menanti gambar dari camera 'sepupu-sepupu buncit' saye yang mengada memanjangkan tempoh layangan ke aussie plak..huhu..jgn lupe uncle tobby's esya tau!!

1 comment:

+akufobia+ said...

erkk.nak jelous boleh?

 
to the fullest of life. - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords