Sunday, August 22, 2010

yeargh!!


really in need for strong heart!!
come on bebeh!!
the two core test just finished yesterday.
but still in preparing for another two test which is in this coming two weeks.
huh.
hati kuat larh!!
i'm not burden by my study
i'm not burden by my friends
i'm just burden with my feeling
oh man,hati jahat,ko pi men jauh-jauh!
when this test season comes
baru realize yang kejap sangat hidup berlalu
rasa macam dah lama sangat je duduk dekat bandar segar-amat ni
tapi rupanya baru nak masuk 2nd month
yela,dengan roomate dah rasa macam adik-beradik
dengan senior dah boleh gelak-gelak lepak sama-sama
bila test datang,oh yeh ada lagi test next two weeks
then cuti raya
lepas cuti ade test lagi
lepas tu dah final pula
oh pantasnya masa berlalu.
p/s : saya bahagia saya dah pandai buat trial balance dengan laju



1 comment:

+akufobia+ said...

hee.pandai trial balance.wow.

 
to the fullest of life. - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords