Friday, December 31, 2010

level of life.

semalam di kL bersama sepupu tersayang *hee. sayang angah!
penat round shopping kami berkejaran untuk tunaikan fardhu zohor.
lalu dekat depan sogo kat area secret recipe tu,tiba-tiba

sejak bile plak ade wartawan tv3 kat sini.! OMG
ohh lantak la orang nak gi solat.
then bleh plak dia datang kat ktorang
"apa azam 2011 anda?" *gaaahhhh
HUH.apekah!! *dah la macam termengah-mengah la jugak kan *sigh
dengan mic n camera bagai.
pergh. *SANGAT berharap editor die nnt x amek shoot ktorg tuh
patut la takde orang nak lalu area tu. haisshhh.

nyway it make me think of sometings.
ohh tua sudah diriku. 2011. 1901 aku dah 20. DUA PULOH.
bukan dua BELAS lagi dah. PULOH yang belakang tu pelik skit.

then disebabkan cuti yang dah nak habis.
aishah ismail macam biasa nak bersiap-siap kemas balik ke kampus.
tak pernah tinggal nak bawak buku selain buku 'skolah'
tapi kali ni dah berazam tak nak bawak buku banyak sangat.
nanti susah nak kemas. *hahahahaha
so terpaksa la mengejar masa nak habiskan jugak buku-buku yang nak dibaca.
ada yang revision,ada yang sambung baca,ada yang baru nak start baca

yang best nak share peringkat hidup dalm buku pakcik HAMDY buat.

umur peringkat hidup
below 20 bayang hidup
20-30an pandangan hidup
40 an pegangan hidup
50 an perjuangan hidup
60 an kenangan hidup

ijlis bina nu'min sa'ah. jom fikir-fikir kejap! :D

1 comment:

+akufobia+ said...

malas nak fikir.zzz.haha.

 
to the fullest of life. - Free Blogger Templates, Free Wordpress Themes - by Templates para novo blogger HD TV Watch Shows Online. Unblock through myspace proxy unblock, Songs by Christian Guitar Chords